Campanya Simm Serveis

Digital

Simm és una immobiliària capdavantera en el sector amb més de 25 anys d’experiència i amb una cartera de clients mantinguda. Coneixen a la perfecció la seva àrea d’influència, el seu mercat i cuiden el tracte proper i de confiança amb els seus clients.

Treballen amb l’exclusivitat i la gestió única, representen el compromís bidireccional, generen confiança i tot això, entorn d’una dedicació, constància i treball exhaustiu fins a arribar a l’èxit de la venda.

Per tal de realitzar la campanya de serveis d’aquest 2019 es tenen en compte tots aquests imputs. L’objectiu és transmetre tots els valors mencionats i poder explicar d’una manera innovadora i poc convencional els serveis que ofereix Simm. I per fer-ho, a través d’una comunicació molt propera i de tu a tu, s’han buscat icones i referents capdavanters (en l’imaginari de tothom) de tot el món, fent una comparativa entre aquests i la immobiliària.

El lleó és un animal valent. SIMM és una immobiliària valenta; innovem en serveis que afavoreixen la venda.

Albert Einstein és considerat el científic més importat del segle XX al món. SIMM és considerada la immobiliària més important del segle XXI a Osona.

Ella sempre hi és. SIMM també; recorrem constantment Osona perquè ens agrada saber què passa a casa nostra, som a prop de la gent.

S’han fet uns motions lligats amb la campanya, pensats per ser emesos en diferents suports i ser exposats a l’aparador de la immobiliària, en què s’aconsegueix transmetre aquests valors i alhora serveis, a través dels icones i referents mencionats.

La landing de campanya està pensada per ser de fàcil navegació i amb un propòsit molt clar, que sigui una web molt visual en la que es visualitzin de seguida tots els serveis. A banda, es busca senzillesa i coherència amb la marca Simm.

Copy: Tatché