Casa Amella

Casa Amella és una marca de productes de proximitat i ecològics. Es va partir de zero per crear una marca que reflectís els seus valors: les ganes de menjar un producte sa, d’origen ecològic i cuinat de forma conscient i amb cura. Per a què afegir extres si el producte ja ho té tot?

Conceptualment ens basem en el tradicional plat rodó on es degusten els aliments, el partim per la meitat i obtenim la C que identifica el nom de la marca i reforça el tipus de productes que aquesta elabora. El codi gràfic canvia de color en funció dels packs on s’aplica.

Una vegada creada la identitat per a Casa Amella, es va desenvolupar tota una sèrie d'etiquetes per a les diferents famílies i els seus productes. D'aquesta manera trobem famílies de cremes, llegums, pastes, sofregits, sucs... i tot un seguit de productes que poc a poc es van ampliant. La bona alimentació no s'atura mai!

La direcció d'art de les fotos necessitava transmetre la senzillesa i naturalitat del producte. Per això es van fer fotografies que mostressin el producte de forma neta, objectiva i honesta.

Juntament amb la creació de marca, es va dissenyar un petit catàleg de productes on s'explica el concepte darrere de Casa Amella, la seva manera de concebre l'alimentació i la Green Factory. Recull tota la família de productes i s'explica com han estat elaborats.

A banda de desenvolupar la identitat de la marca i la seva línia d'etiquetes, vam crear un website que mostri la senzillesa i la proximitat de la marca. Transmetem els valors de Casa Amella tot cercant una navegació fàcil i amena, alhora que informativa. A causa de la gran demanda de producte s'ampliarà el projecte amb una botiga online on es podrà comprar productes de Casa Amella des de qualsevol punt del territori espanyol.

La nostra aventura amb Casa Amella segueix creixent cada dia, és com el plat que es cuina a foc lent per tenir el millor resultat.

Fotografia: Ivan Raga, Vidal Orga.
Copy: Elisabet Baurier.