In The Frames

In The Frames és un estudi fotogràfic i de postproducció especialitzat en productes, experts en presentar-los d’una manera atractiva, elegant i sorprenent.

El resultat final dels seus projectes s’obté a través d’una primera imatge sense costures i per separat, les quals se’ls hi crea un context per posteriorment fusionar-lo. Tot això s’aconsegueix gràcies a l’equip d’experts fotògrafs, il·luminadors, estilistes, arquitectes digitals, que a través de gràfics per ordinador i retocs, són capaços de fer que el resultat final no deixi indiferent.

Per tal d’aconseguir transmetre professionalitat i confiança, es va optar per una comunicació visual que fos sòbria i elegant, mentre que el to comunicatiu lleugerament irreverent, aporta seguretat a la marca. Pel que fa al tracte tipogràfic, contrasta visualment amb les imatges que realitza In The Frames.

Els números que acompanyen al logotip simbolitzen tot el procés creatiu fotogràfic que consta de 3 passos, dotant el logotip de singularitat i valor.

El procés fotogràfic es fa a través de 3 passos:

1
Tirant fotos del producte. L’equip es trasllada on està el producte i munta el set adequat per fer la sessió fotogràfica.

2
Creant l’ambient. Els infografistes treballen amb l’última i construeixen artificialment el context que es té al cap, obtenint efectes sorprenents.

3
Fusionant-lo. Es col·loca el producte en el context que s’ha creat. S’ajusten els paràmetres (color, to, saturació), es fa un retoc avançat i s’afegeix els detalls convenients per aconseguir el resultat desitjat.

Fotografia: In The Frames
Naming: Nom-Nam
Copy: Tatché