La Nevateria

La Nevateria, botiga o lloc on es guardava la neu, és també el nom d’una proposta comercial en el marc d’una cafeteria, fent d’allò senzill i quotidià un univers sense fi. Del desig de prendre un bon cafè amb llet i un bon croissant de mantega, l’any 2008, al barri vell d’Olot, va néixer la Nevateria. És una iniciativa on es creu en valors de la qualitat, la simplicitat i l’alimentació saludable.

Bisgràfic va desenvolupar el logotip i un sistema visual gràfic reconeixible que es va aplicar a packaging, web i altres peces gràfiques. Vam agafar el color de la xocolata (el marró) com a eix conductor a totes les peces, barrejat amb els dolços que es troben representats amb colors vius i alegres. Per això vam desevolupar un sistema gràfic on sempre es veu barrejat el color principal de la xocolata amb una gama molt colorida i atractiva.

Packagings de diferents tamanys i formes, una web de fàcil navegació, juntament amb la redacció de textos que ens expliquen els seus valors, ajuden a donar forma a aquest projecte tant dolç.

La web havia de representar els mateixos valors de la marca i permetre visualitzar tota l'oferta que la Nevateria posa a la nostra disposició. Diferents tipus de comandes i packs i la carta sencera et permeten fer una comanda online sense problemes.

Fotografia: Ivan Raga, Vidal Orga.