Mas Bes

Mas Bes és una masia de tradició lletera fundada a mitjans del segle XX, que des de fa 4 generacions la família Viñolas ha creat un entorn per reviure el passat i viure el present del món rural.

A Mas Bes es pot gaudir d’autèntiques experiències de turisme rural. Disposen de diverses sales adaptades (que són les antigues quadres i sales del mas) per fer-hi celebracions.

S’ofereixen formacions per descobrir el món de la pagesia, ja sigui per visites familiars, escolars, visites tècniques, grups de la tercera edat i inclús s’organitzen jornades de Team Buildings. Amb aquestes formacions s’ensenya com funciona una granja de pagès, com hi viuen els animals i s’aprenen tots els beneficis de la seva llet. És la manera d’aprofundir el coneixement sobre el món pagès i entendre el funcionament del món agrícola.

A més a més, tenen el seu propi obrador on elaboren els seus productes de forma tradicional, essent la llet de les seves vaques la matèria primera. Si es vol, es poden comprar a l’Agrobotiga de Mas Bes i a altres botigues de la comarca de Girona.

Al cor de les terres gironines, s’hi poden trobar les seves instal·lacions, amb un total de 1.200 animals i on compten amb la llet de 550 vaques. També hi ha el Museu de la pagesia, on podràs gaudir d’una experiència molt agradable.

La web de la masia està pensada per ser de fàcil navegació i molt visual. Vam buscar que mostrés senzillesa i proximitat de la marca, igual que la seva filosofia.

Té dos objectius clars: el primer és fer que l’usuari faci la reserva d’un servei de forma intuïtiva i fàcil i el segon que tots els serveis que s’ofereixen es puguin entendre d’una manera ordenada, tot tractat amb delicadesa i cura, tal com ells tracten als seus visitants.

Fotografia: Ivan Raga