The New Ecofur

Digital

Aqpel és una empresa amb una àmplia trajectòria en la producció, innovació, comercialització de pells i bandes de conills de procedència espanyola. Hi treballa un equip humà especialitzat a realitzar un procés de fabricació sostenible i de baix impacte ambiental. Són ecofur.

Una empresa que combina: història, tradició, innovació i qualitat, per fer de cada una de les seves peces, un món de qualitat i moda: Made in BCN.

A vegades els grans lobbies ens tapen la realitat en alguns sectors de la pell, però no es pot generalitzar i d'aquí sorgeix el nostre encàrrec: mostrar que la realitat a vegades no és com ens l'expliquen i demostrar que qualitat, moda i sostenibilitat poden anar de la mà i així ho fa Aqpel, perquè el seu procés de fabricació és sostenible i té un impacte ambiental baix; utilitzen i reutilitzen com a matèria primera un residu que altres indústries descarten.

Una comunicació dirigida als dissenyadors de moda que visiten la Première Vision de Paris, un esdeveniment que uneix durant 3 dies les sis principals indústries que subministren materials i serveis a la moda.

En l'àmbit comunicatiu, es va treballar amb unes il·lustracions d'humor àcid, acompanyades d'una breu història, que d'una manera amena reflecteixen la realitat actual.

Il·lustració: Flavio Morais
Copy: Tatché